fredag 11. juli 2008

Billeje Sydafrika

Sydafrika er en skattekiste af uforglemmelig natur, fra høje bjerge til tørre ørkener og dramatiske kyststrækninger langs Atlanterhavet og Det Indiske Hav.


Cape Town er en af verdens mest maleriske byer, og er beliggende i skyggen af det dramatiske Table Mountain og omgivet af Atlanterhavet. Du kan smage fine vine i en af de mange vinmarker, og langs vejen, som blive kaldt Garden Route findes smukke byer, natur og laguner. Wild Coast har øde strande, kuperet kystlinje og traditionelle landsbyer. Destinationer langs KwaZulu-Natal kyst byder på masser af familie moro ved havet.

Yderligere i landet er Drakensberg-bjergene, hvor gribbe flyver med vinden over de dybe grønne dale og bjerge. Mod øst er Kruger National Park, hvor du kan se "Big Five" dyr (løve, elefant, vandbøffel, leopard og næsehorn) samt mange andre spændende dyr og fugle.

Syd Afrika har også en dramatisk historie. Apartheid blev ophævet i 1990 af præsident FW de Klerk, og ANC lederen Nelson Mandela blev sat fri efter 27 år i fængsel. Mandela blev præsident i 1994 efter det første demokratiske valg, der blev afholdes i Sydafrika. Historien er fortalt i mange museer i Johannesburg, som har en af landets rigeste kulturarv.

Apartheidaktivisten ærkebiskop Desmond Tutu beskrev nylig Syd Afrika som "Rainbow Nation". Det er et passende navn til et land med 11 officielle sprog og folk i alle farver, racer og religioner, der lever i et farverigt landskab. Det er ikke så underligt da, at dets byer er så kosmopolitiske.

Hvorfor ikke leje en bil for at udforske Sydafrika og få mest ud af din ferie? Billeje Sydafrika starter fra kr. 137 per dag, baseret på en 7-dages leje. Klik på disse links for billeje Cape Town og billeje Johannesburg. Læs mere om billeje Sydafrika her.

Ingen kommentarer: